Om Oss

ÄR DU EN CASUAL?

Vi söker alltid duktiga medarbetare till vårt crew.

Är du intresserad så tveka inte att skicka in din ansökan till jobb@casualstreetfood.se

Eller kom förbi och säg hej.

SÅ TÄNKER VI

 

Malmö hade en lucka att fylla enligt oss. Så vi startade Casual med ambitionen att laga Streetfood på det enda rätta sättet, med kärlek och passion. På Casual får “enkel” och “snabb” mat all vår uppmärksamhet. Vi lagar den från grunden.

Inga halvfabrikat och skumma tillsatser. Vi jobbar efter en helhet där mat och inredning går hand i hand. Vår ambition är att servera den absolut godaste Streetfood maten i den skönaste miljön. Vi vill ha ett “hak” dit du går för att äta och umgås i all enkelhet. Stanna inom för en “kvick” burgare. Eller stanna ett par timmar , ät en burgare, en fish taco , drick en shake, drick ett gäng öl från vårt fina ölsortiment. Kom ensam eller kom i grupp. Casual står där med utsräckta armar hur du än väljer. Ses.

RÅVAROR

 

Vi månar om våra råvaror, därför använder vi endast kött från lokala gårdar, från djur som vistas ute och äter gräs. De mår bäst av det och köttet smakar mycket bättre. Våra hamburgerbröd bakas efter vårt recept på lokalt bageri och levereras färska till oss varje morgon. Köttet har en genomtänkt malningsgrad för bästa smak och textur. Brödet de bästa egenskaperna i form av “fluffighet” och täthet. Fisken doppas i frityrsmet som är gjord på öl, därefter friterad till perfektion.

Våra vegetariska hamburgare har vi omsorgsfullt arbetat fram för att passa perfekt mellan 2 bröd. Våra pommes frites producerar vi själva, potatis läggs i vatten i 24 h, kokas, för att sedan snabbt kylas ner. Vi anstränger oss för att denna “enkla” mat ska bli så bra som möjligt.

LOKALT

 

Vi jobbar med lokala aktörer i den utsträckning det är möjligt. Vi vill jobba med bra råvaror, lokala producenter och bra människor som brinner för sin sak. Allt blir så mycket bättre då.

Köttet till våra hamburgare kommer från Skånska gårdar där korna vistas ute och betar gräs . Vårt kaffe rostas i Malmö, vår glass produceras i Malmö, vårt bröd bakas i Malmö och levereras till oss varje morgon.

 

 

 

 

 

 

 

Spångatan 32 - 211 53 Malmö - kontakt@casualstreetfood.se (Ej bordsbokning)